Siirry sisältöön

Myy teollisuuskiinteistösi meille

Onko yritykselläsi halli, jonka omistaminen ei ole enää ajankohtaista? Erilaisten teollisuuskiinteistöjen hallinnointi ja kehitys on meidän erikoisosaamistamme. Vapauta kiinteistösi pääomaa ja keskity ydintekemiseesi. Yhdessä löydämme teollisuushallin arvon ja potentiaalin.

KRITEERIT

Olemme kiinnostuneita

Logistiikka-, varasto-, teollisuus- ja tuotantokiinteistöt

Hintaluokka
2–6 M €

Elinvoimaiset kaupunkiseudut

AMMATTIMAINEN KUMPPANI

Löydetään kiinteistösi arvo. Sen me osaamme.

Tiimillämme on vuosikymmenten kokemus teollisuuskiinteistöjen ostamisesta, ylläpidosta ja hallinnoimisesta. Siksi näemme usein arvoa myös niissä kiinteistöissä, jotka toiset tuomitsevat. Järkevä ja käytännönläheinen tapamme toimia antaa parhaan lopputuloksen kaupan molempien osapuolien kannalta. Se tarkoittaa esimerkiksi kiinteistön rakennustekniikan päivityksiä tai kesken jääneiden korjausten viimeistelyä.

industrial-office-warehouse-architecture-bathed-in-afternoon-light

PÄÄOMA

Vapauta pääomaa ja keskity olennaiseen

Kiinteistön omistamisesta vapautuvalla pääomalla kehität ja kasvatat yritystäsi. Ja onhan se huoletonta, kun kiinteistön riskit eivät ole yrityksen riesana. Kiinteistön ja sen riskien hallinta on nimittäin meidän ydinosaamistamme.

metalworking-cnc-milling-machine-at-work-the-mold-and-die-manufacturing-process

YRITYSKAUPPA

Sujuvat yrityskaupat ilman kiinteistön taakkaa.

Löysitkö yrityksellesi ostajan, mutta hän ei olekaan kiinnostunut teollisuushallin omistamisesta? Jos taseessa näkyvä kiinteistö pidättelee kaupantekoa, voit myydä teollisuushallin erikseen alta pois. Myymällä kiinteistön eri ostajalle saat usein paremman hinnan kuin yrityskaupan yhteydessä.

modern-facade-of-a-warehouse

YRITYKSEN SUKUPOLVENVAIHDOS

Turvallisempi tulevaisuus yrityksen jatkajalle

Kun yrityksesi on siirtymässä suvussa seuraavalle, voi olla hyvä hetki myydä yrityskiinteistö alta pois. Kiinteistön arvo ja pääoma auttavat vaihdoksen aikana tapahtuvien muutosten rahoittamisessa. Yrityksen toiminta voi jatkua tiloissa vuokralla ja yhdessä mietimme miten kiinteistöä voisi kehittää, jotta se palvelee parhaiten tulevaisuudessa.

large-silver-pipes-stacked-at-factory

YHTEYSLOMAKE

Ilmoita kiinteistösi ja otamme yhteyttä